Ram Dag Horoscoop

Published Dec 23, 22
8 min read

Chinees Horoscoop Tijger

De Dood kondigt een einde van iets aan, een situatie, een knoop die doorgehakt wordt, een relatie die over gaat. Een nieuwe levensfase voor de Maagd! Dat is altijd een beetje spannend, maar voor een piekerende Maagd wellicht nog net eventjes iets meer - horoscoop 22 november. Maar om vooruit te komen, moet er soms een nieuw begin ontstaan.

Staven Aas Rider Waite We bewegen ons nog steeds in het charmante en vrolijke Weegschaal seizoen. Zoals iedereen goed gaat op zijn ‘verjaardagsmaand’, zo kan vooral de Weegschaal enorm genieten van feestelijke bijeenkomsten, fijne mensen om zich heen en gezelligheid. Door de fijne vibes van afgelopen week heb jij wellicht een flinke dosis energie gekregen! Helemaal enthousiast over een nieuw project? Of het nu op carrièregebied is, je besluit om weer te gaan daten of vol goede moed de sportschool weer gaat opzoeken: ga ervoor! Met deze energie krijg jij alles voor elkaar! Kelken Acht Rider Waite Soms, lieve Schorpioen, is het tijd om weg te lopen van zaken die ons niet goed doen.

Dit mag je groots interpreteren. Van een oude geliefde of je werkgever nu ECHT loslaten, tot bepaalde trekjes en eigenschappen die je niet helemaal sieren. Misschien heb jij nog een super slechte gewoonte waar je maar niet vanaf raakt? Ik zeg niets nieuws, want je weet zelf ook al even dat het tijd is om dit stukje aan te pakken.

You got this! Het Oordeel Rider Waite Jij staat bekend als meest recht door zee. Je windt er geen doekjes omheen en laat het zonder gêne weten als er iemand op zijn plek gezet moet worden. Maar zeg eens eerlijk Boogschutter.. Is het echt nodig om die rol op je te nemen? Je staat ook bekend als het meest positieve teken van de dierenriem (horoscoop 22 november) - Horoscoop morgen.

Laat die rol eens van je afglijden, zet je too cool for school bril op en houd eens vaker je mond. Als mensen om je heen continu correctie nodig hebben, dan moeten ze daar zelf iets aan doen. Daar hoef jij geen politieagentje voor te spelen. Gerechtigheid Rider Waite Bijzonder dat deze kaart als een Karma kaart wordt aangeduid.

Chinees Horoscoop Berekenen

Voor een Steenbok is het belangrijk dat gedachten en daden op één lijn liggen. Voorbeeld: waarom help je anderen graag? Is dat omdat je echt graag helpt of omdat je het fijn vind om nodig te zijn zodat je jezelf belangrijk genoeg voelt (en dat ben je al!)? Wees de aankomende tijd eens echt eerlijk in het ‘waarom’ je sommige dingen aanpakt op een bepaalde manier. horoscoop 22 november.

Deze kaart duidt op succes en kleine stapjes vooruit. Waar je momenteel ook je ziel en zaligheid in legt: ga zo door! Let op dat je in je enthousiasme niet te snel wilt gaan, maar blijf op dit tempo en met dit enthousiasme doorgaan. Je harde werk zal beloond worden en jij zal stralen van trots dat je dit zonder (al teveel) stress tot een succes hebt gemaakt.

Dus ondanks dat de finishlijn in zicht is: blijf kalm. Staven Koning Rider Waite Vaak worden vuurtekens als leiders aangeduid maar zachtaardige Vissen, wie zegt dat jij op de juiste plek niet de ultieme leider kan zijn? Je warmte, hartelijkheid en liefde voor anderen zijn goede kwaliteiten waarvan anderen nog veel kunnen leren - horoscoop 22 november.Het is alweer zeven jaar geleden dat ik dit artikel schreef en toen leek de intrede van Pluto in Waterman nog ver weg. Toch gaat Pluto al op 24 maart tot en met 11 juni 2023 even in Waterman lopen om vanaf 20 november 2024 voor een lange periode in dit toekomstgerichte, vrijheidslievende en visionaire teken te verblijven.

Pluto wordt ook wel aangeduid als generatieplaneet, omdat zijn invloed in een bepaald teken indringender is dan die van andere planeten - horoscoop 22 november. Pluto is hiermee een belangrijke indicator van de tijdsgeest. Met de komende Volle Maan in Waterman in aantocht (12 augustus 2022) leek het me goed om dit artikel nog eens onder de aandacht te brengen, hetzij in aangepaste vorm.

Horoscoop Sante

Pluto bevindt zich dus zeker tot en met eind november 2024 in de hot zone van de dictatorgraden en dit betekent crisis! Pluto haalt namelijk de onderste steen én dus alle misstanden naar boven (Uw horoscoop van vandaag). Sinds 2020 is duidelijk dat burgers systematisch worden onderdrukt en beperkt in hun vrijheden en dat het wereldse systeem aan het instorten is.

Steenbok heerst onder andere over organisaties en structuren en deze worden onherroepelijk afgebroken. Nu is het zo, dat alles wat niet langer voldoet en aan erosie onderhevig is door Pluto ontmanteld wordt. Pluto is de dood van het oude en hij werpt altijd zijn schaduw vooruit. Dit impliceert dat grote veranderingen duidelijker zichtbaar en voelbaar worden vanaf maart 2023, want dan start er een belangrijke overgangsfase.

Het proces laat zich vergelijken met het rimpeleffect dat ontstaat als je een steen in het water gooit: alles en iedereen wordt hierdoor beïnvloed - horoscoop 22 november. Veel astrologen kijken reikhalzend uit naar de komst van Pluto in Waterman. Er wordt ook wel gezegd dat dit het Watermantijdperk inluidt. Nu spreekt de komst van het Watermantijdperk ontegenzeggelijk tot de verbeelding, al wordt hier veel onzin over gezegd en geschreven.

In die zin lijkt het bevrijdende antwoord te liggen in de komst van Pluto in Waterman. Nu wil ik dit artikel niet wijden aan het eventuele begin van het Watermantijdperk. Hier zijn de meningen namelijk sterk over verdeeld. Wel is het goed om eens te kijken naar het ontwaken van de uranische energieën die verband houden met de periode dat Uranus en Neptunus in Waterman liepen.

Al is de functie van Pluto duidelijk anders! Van 1995 tot en met 2003 liep Uranus in Waterman. Waterman is als luchtteken onder andere verbonden met concepten, theorieën en netwerken - horoscoop 22 november. Uranus heerst ook over geavanceerde technieken, die bijvoorbeeld voor de ruimtevaart worden ontwikkeld. In de periode dat Uranus in Waterman liep, nam onder meer het internet een grote vlucht.

Horoscoop Maagd Week

Neptunus liep vervolgens van 1998 tot 2012 in Waterman. Neptunus tilt idealen op een hoger niveau, maar dit kan ook op een grote desillusie uitlopen. Spiritualiteit was niet langer voorbehouden aan elitaire groepen, maar sijpelde door alle lagen van de samenleving heen. En dit allemaal om de mensheid (= Waterman) op een hoger niveau van bewustzijn te tillen (= Neptunus).

In 2023 gaat Pluto zoals gezegd al even in Waterman lopen: we staan op de drempel van een nieuw tijdperk waarbij het onmogelijke mogelijk kan worden. Waterman is een humanitair teken en in negatieve zin kan Pluto hier voor de nodige misstanden gaan zorgen. Ofwel, een verdere dehumanisering van de mensheid.

Karen Hamaker is van mening dat ‘veranderingen die met Pluto in Waterman zeker zullen komen, goed voorbereid moeten zijn, omdat anders oude instinctpatronen zich zullen doen gelden’. Anders gezegd: er zal sprake moeten zijn van een verhoogd bewustzijn om de energieën die Pluto in Waterman vrijmaakt op een vernieuwende manier te integreren.

En ja, het is Waterman eigen om visioenen te hebben over een humane samenleving waarin alles pais en vree is. Niet voor niets schreef Thomas Moore (= hij heeft zijn Zon in Waterman) het tot de verbeelding sprekende werk ‘Utopia’. In dit boek dat in 1516 uitkwam wordt een idealistische heilstaat (= Waterman) geschetst, waarin hij afrekende met het economische en politieke beleid in Engeland (= Steenbok).

Dat kwam hem uiteindelijk duur te staan. Thomas More kwam noodlottig onder een hakblok aan zijn einde. Je kunt de boodschapper doden, zijn gedachtegoed is hiermee echter niet verloren gegaan. Er is dus niets nieuws onder de zon. En ook in onze tijden worstelen we weer met dezelfde thema’s. In mijn beleven gaat Pluto in Waterman ons niet de ultieme verlossing bieden.

Horoscoop Morgen Tweeling

We zijn nog altijd verantwoordelijk voor ons eigen leven en voor het opruimen van oude karmische stukken in ons. Zie hiervoor ook het artikel: . In die zin heeft Pluto in Steenbok ons belangrijke lessen geleerd en doet dit nog altijd. Elk teken dat volgt op een voorgaand teken is als het ware een trede hoger op de ladder. horoscoop.

Dat is ook de reden waarom we nu individueel alsook collectief onze verantwoordelijkheid moeten nemen: het is pure noodzaak! Pluto in Steenbok heeft met de sloophamer in de hand vele structuren laten sneuvelen, en we zijn er nog niet (horoscoop 22 november). Hoe dan ook kan er op de smeulende resten van diverse ontmantelde structuren een nieuwe, duurzame en eventuele parallelle samenleving worden opgebouwd.

Nu Saturnus in Waterman loopt zie je op dit vlak de nodige initiatieven ontplooid worden. Waterman verbindt zich graag met gelijkgestemde zielen. Een mogelijke uitwerking van Pluto in Waterman zou een geclusterde samenleving kunnen zijn, waarin groepen mensen die op dezelfde golflengte zitten met elkaar samenleven en samenwerken. Vaste banen verdwijnen, ook door verdergaande automatisering (= Waterman), en mensen beginnen steeds vaker voor zichzelf of zoeken samenwerkingsverbanden op.

Ook worden er steeds vaker met een groepje gelijkgestemden ecohuizen gebouwd op een nog te ontginnen terrein om zo een mini-gemeenschap te creëren. En deze netwerkjes hebben weer verbinding met gelijksoortige netwerkjes binnen eigen land en over de hele wereld. Goed voorbeeld doet goed volgen. Dit is natuurlijk al gaande sinds Pluto in Steenbok loopt, omdat we gedwongen worden om steeds economischer te werk te gaan met de middelen die we hebben.

Navigation

Home

Latest Posts

Export Auto Sales

Published Mar 21, 23
6 min read

Mobilhome Huren Rijbewijs B

Published Mar 11, 23
4 min read

Elektrische Auto Verkopen

Published Feb 06, 23
6 min read